Verslag over de geslaagde Bewonersdag

‘Wat zet jij op de Agenda?’ Deze vraag staat duidelijk centraal op de Landelijke Bewonersdag, de jaarlijkse bijeenkomst voor actieve bewoners. Met grote letters staat de vraag op spandoeken en op borden. De grote topsporthal van Almere hangt er vol mee.

“Toegang tot geld’ ‘Flexibele wet- en regelgeving én flexibele ambtenaren’ ‘Maatschappelijk vastgoed voor maatschappelijke initiatieven’, het zijn enkele kreten die…. (Lees verder op de site van het LSA)

 

 

Wat een superdag!

Op 28 november was het tijd voor de Landelijke Bewonersdag! De grootste conferentie voor en van actieve bewoners heette dit keer: Onze toekomst, Onze agenda en was in Topsportcentrum Almere. Met zijn allen maakte we de BewonersAgenda. Bekijk hem en onderschrijf hem!!    En lees hier een persbericht over de dag. Een mooi verslag volgt snel!

 

_MG_0947_1500px

De geografie van de bezoekers

Waar komen die honderden actieve bewoners vandaan die zaterdag samen op de Landelijke Bewonersdag samenkomen onder het thema:

Onze Toekomst Onze Agenda.

 

Uit heel Nederland, kijk maar:

Geografie-van-bezoekers

Jij kunt je ook nog aanmelden: https://landelijkebewonersdag2015.eventbrite.nl

 

Ongeremd theater

We krijgen ook absurde ongeremde theater en muziek op de Landelijke Bewonersdag! En dat in Almere, en dat helemaal gratis!

 

ongeremd_

Theatergroep Ongeremd is het kleinkunst-en muziekcabaret gezelschap van Almere, opgericht door Joey Touwslager en Bas van Klompenburg. Samen met gitarist Jonathan Arends brengen zij programma’s over hoe zij de wereld om zich heen ervaren, in al zijn humor en absurditeit.

 

Ik meld me meteen aan!

Ik wil het hele programma zien!